d
h
m
s

8 de setembre de 2024

Es presenta la Bike Priorat Wine amb la presència de Noemí Moreno, Campiona de Catalunya Elit MTB

Els municipis de Falset, Marçà i El Masroig acolliran el maig de 2022 la primera edició de la Bike Priorat Wine, un esdeveniment ciclista no competitiu obert a totes les edats. Concretament, la Bike Priorat Wine se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de maig (dia de la marxa) de 2022, i comptarà amb 2 circuits aptes per a bicicletes de muntanya, e-bikes i bicicletes de gravel.

Tots dos circuits recorreran els tres municipis prioratins. El circuit curt tindrà una distància de 32 quilòmetres i un desnivell acumulat de 717 metres. El circuit llarg arribarà fins als 52 quilòmetres i tindrà un desnivell de 1268 metres. L’obertura d’inscripcions per a totes dues proves està prevista el novembre.

En les darreres setmanes, els organitzadors de la Bike Priorat Wine (Le Monde des Courses i els Ajuntaments de Falset, El Masroig i Marçà) han estat treballant en la definició d’aquest esdeveniment, i ho han fet acompanyats de la ciclista Noemí Moreno, Campiona de Catalunya Elit MTB.

La Bike Priorat Wine serà una excel·lent oportunitat per als participants per gaudir dels paisatges rurals de la comarca. En aquest sentit, els organitzadors vetllaran i traslladaran a totes les persones inscrites la necessitat de respectar l’entorn natural i paisatgístic de la zona per la qual transcorrerà la prova. Alhora, també s’espera que la Bike Priorat Wine serveixi per promocionar i dinamitzar turísticament els municipis organitzadors i el Priorat entre un públic objectiu, el cicloturista, que valora la combinació esport, natura i paisatge, una combinació per a la qual el Priorat és un destí idoni.