d
h
m
s

8 de setembre de 2024

Presentada la III edició de la Bike Priorat Montsant

La III edició de la Bike Priorat Montsant es va presentar a l’Ajuntament del Masroig, seu principal de l’edició d’enguany, la qual tindrà lloc el pròxim 8 de setembre.

Van prendre part en l’acte les poblacions del Priorat que, juntament amb el Masroig, participen en la logística i organització de la BPM, representades (d’esquerra a dreta) per Il·lm. Sr. Sergi Barceló, alcalde de Capçanes; Il·lm. Sr. Francesc Calpe, alcalde de Bellmunt del Priorat; Il·lma. Sra. Teresa Guerola, alcaldessa del Masroig; Il·lm. Sr. Josep Maria Piqué, alcalde de Marçà i Il·lma. Sra. Àngels Rocamora, tinent d’alcalde de Falset.

La prova del Masroig, adscrita a la Xallenger de BTT Terres de l’Ebre 2024 by Fàbregues, compta amb el Patrocini d’Audi Vilamòbil, El Periódico, Diari Sport, 226ers, Alssport, Run&Pro, Transdoliu i Aneto Natural.

Les inscripcions són obertes a:

www.bikeprioratmontsant.com

www.xallengerbtt.net