d
h
m
s

8 de setembre de 2024

Informació i reglament de la BPM 2023

Presentació

1.a La Marxa es portarà a terme el diumenge 14 de maig de 2023.

1.b La Bike Priorat Montsant 2023 (a partir d’ara BPM 2023) és una marxa de caràcter popular, no competitiva, on són permeses les bicicletes de muntanya, e-bikes i gravel.

1.c Consta de dos recorreguts:

 • Recorregut llarg de 52 km i desnivell de 1.268 m acumulat.
 • Recorregut de 32 km i desnivell de 717 m acumulat.

1.d La Marxa està organitzada pels Ajuntaments de Marçà, Falset i El Masroig, tots tres a la Comarca del Priorat.

1.e La sortida del recorregut llarg i del curt de l’edició 2023 de la BPM serà a la localitat de Marçà . L’arribada del recorregut llarg i curt serà de la mateixa forma a Marçà.

1.f La Marxa Bike Priorat Montsant 2023 no està adscrita a cap calendari de competició. És conseqüentment un esdeveniment genuí i amateur.

1.g La sortida de la Marxa La Priorat Montsant 2023 serà a les 8.45 h del diumenge 14 de maig de 2023 a Marçà, al carrer Major, davant l’Ajuntament de la dita localitat.

Inscripcions

2.a La Marxa té un límit d’inscrits de 1.500 participants.

2.b El termini d’inscripció finalitzarà el dimecres 10 de maig de 2023.

2.c La inscripció es formalitzarà mitjançant la pàgina web de la Marxa, www.bikeprioratmontsant.com, i a la web de la plataforma Runedia www.runedia.mundodeportivo.com

2.d La quota d’inscripció per les dues distàncies és de:

SENSE MALLOT

 • Preu amb iva inclòs: 29 euros fins al 10 d’abril de 2023.
 • Preu amb iva inclòs: 34 euros de l’11 d’abril de 2023 al 10 de maig de 2023.

AMB MALLOT

 • Preu amb iva inclòs: 49 euros fins al 20 de març de 2023 (data límit per inscripcions amb mallot)


2. e Podran participar a Bike Priorat Montsant 2023 ciclistes federats i no federats.

2.f El preu de l’assegurança pels participants serà de 4 euros. TOTS els participants hauran de fer efectiu aquest import.

2.g A partir del 15 d’abril de 2023 no es tramitaran devolucions ni canvis en la inscripció. Abans del 15 d’abril l’organització reservarà 3 euros en concepte de despeses d’inscripció/bancària.

2.h Qualsevol inconvenient meteorològic el dia de la prova o en jornades anteriors no provocarà la devolució de l’import d’inscripció.

2.I L’abandonament al llarg de la prova no comportarà la devolució de l’import de la inscripció.

2.I El preu de la inscripció inclou:

Atenció al participant per telèfon, al telèfon de l’Ajuntament de Marçà (977 17 80 00) i per correu electrònic a terevilanova2@gmail.com.

 • Dret de participació a Bike Priorat Montsant 2023.
 • Dorsal
 • Bossa amb obsequis “Welcome Pack”
 • Abalisament i marcatge del recorregut
 • Assistència amb vehicles de motor al recorregut.
 • Assistència mèdica durant l’esdeveniment.
 • Assegurança d’accident
 • Avituallaments líquid i sòlid al llarg del recorregut.
 • Aperitiu a l’arribada.
 • Dutxes i servei wc a l’arribada
 • Altres serveis addicionals i gratuïts.

2.j El mallot commemoratiu de la Bike Priorat Montsant 2023 té un preu de 20 euros. Es podrà formalitzar la seva adquisició (juntament amb la inscripció a La BPM 2023) fins al 20 de març de 2023. Una vegada adquirit no es farà devolució de l’import ni canvi de talla.

Requisits

3.a Poden participar en la Marxa La Bike Priorat Montsant 2023 ciclistes de totes les edats. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats dels seus tutors.

Recollida de dorsals

4.a La recollida de dorsals de La Bike Priorat Montsant 2023 serà a la sala Polivalent de Marçà (Tarragona), a la Plaça de Les Arenes s/n.

El codi postal de Marçà és el 47775.

4.b Els horaris de recollida seran:

 • Dissabte 13 de maig de 16.30 h a 18.30 h.
 • Diumenge 14 de maig de 6.30 h a 8.15 h.

4.c Per la recollida dels dorsals serà imprescindible la presentació del DNI físic de cada participant.

4.d El dorsal és personal i intransferible.

Detalls i reglament del recorregut

5.a El recorregut presentarà senyalitzacions en tot el seu desenvolupament. No serà necessari cap dispositiu electrònic, però serà permès l’ús d’aquests.

5.b Serà imprescindible el respecte a l’entorn, sent d’obligat compliment guardar les deixalles (embolcall de barretes energètiques, etc.) i ubicar-les a les zones habilitades al llarg del recorregut.

5.c Els participants respectaran en tot moment les regles de circulació, encara que el recorregut transcorri per camins i corriols, circulant per la dreta als primers i prudentment als segons, sent responsabilitat dels participants els accidents provocats per les habilitats i forma física d’aquests.

5.d A les 14 h del diumenge 14 de maig de 2023 es donarà per finalitzada la Marxa. Els participants que completin el recorregut per sobre d’aquest horari finalitzaran la prova sota la seva responsabilitat.

5.e Es recomana a tots els participants portar els seus mòbils al recorregut. Aquells que per accident, indisposició o pana no puguin completar el recorregut disposaran d’un telèfon de l’organització (present al dorsal) per contactar. Es recomana fer ús de les zones d’avituallament per comunicar els detalls comentats.

Classificacions

6.a La Bike Priorat Montsant és una experiència esportiva, social i de coneixement d’una de les contrades més emblemàtiques del país. Conseqüentment no presentarà classificacions, ni controls de temps.

Reclamacions

7a. Les reclamacions es faran via correu electrònic, al correu terevilanova2@gmail.com

Consideracions

8a. Objectes perduts.

L’organització no es farà responsable de tots els objectes que abans, durant i després de la Marxa els participants extraviïn.

8.b Robatoris.

L’organització no es farà responsable del robatori que els participants puguin patir abans, durant i després de la Marxa. Es recomana guardar les bicicletes i accessoris propis de la pràctica ciclista fora de l’abast dels amics de l’aliè.

8.c Modificacions de recorregut i normativa

El recorregut podrà ser variat en funció del criteri que l’organització consideri oportú (accident, meteorologia, seguretat).

Igualment, la normativa podrà ser revisada i modificada seguint els criteris que l’organització consideri oportú.

Compliment de la normativa

9.a L’Acceptació de la normativa de la BPM 2023 serà requisit indispensable per obtenir el dorsal que dona dret a participar en la Marxa.